Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

MAGIC NUUDLES: ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ



Τα «Magic Nuudles» είναι ένα καινοτόμο και μοναδικό παιχνίδι που συνοδεύεται από πέντε Αμερικάνικα διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Βασίζεται στα αποτελέσματα έρευνας που διεξήγαγε τα τελευταία 15 χρόνια ο διακεκριμένος επιστήμονας/ Καθηγητής του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν, Dr Naraya. Είναι κατασκευασμένο από καλαμποκάλευρο, χρωστικές τροφίμων και νερό, ώστε να είναι ασφαλές για τα παιδιά. Είναι πλήρως βιοδιασπώμενο, μη τοξικό, συμμορφώνεται ακόμα και με τα πιο απαιτητικά διεθνή πρότυπα ασφαλείας. Φυσικά είναι φιλικό και προς το περιβάλλον. 

Στόχος του παιχνιδιού είναι να προσφέρει ένα ασφαλές και διασκεδαστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι με το οποίο τα παιδιά θα καταφέρουν να ανακαλύψουν τη φαντασία και δημιουργικότητά τους με τον καλύτερο τρόπο. Τα παιδιά μπορούν να κάνουν ότι φαντάζονται με τα Magic Nuudles και να απολαύσουν τα δημιουργήματα τους.



Εκπαίδευση 
Κατά την ανάπτυξη των παιδιών τα Magic Nuudles μπορούν να βοηθήσουν στα εξής:
• Να εκπαιδεύσει τα παιδιά όταν αρχίζουν να μαθαίνουν τις ικανότητες τους. 
• Να υποκινήσει την πνευματική τους περιέργεια. 
• Να αναπτύξει πλήρως την αντίληψη, την προσοχή, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους. 
• Να επιτρέψει στα παιδιά να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση για τις δημιουργίες τους και κίνητρα για την πρόοδο τους σε όλες τις πτυχές της ζωής τους.

Δημιουργία
 Η «μάθηση μέσα από την πράξη» είναι μια δημοφιλής έννοια που αρχίζει να κερδίζει έδαφος σε ολόκληρο τον κόσμο. Παίζοντας με τα Magic Nuudles, τα παιδιά μπορούν να χτίσουν, να δημιουργήσουν και να διακοσμήσουν ότι φανταστούν. Σπίτια, κάστρα, δεινόσαυροι, καπέλα, άνθρωποι, ζώα, αεροπλάνα, πύραυλοι, κοσμήματα. Τα Magic Nuudles χρησιμοποιούνται ως υλικά χειροτεχνίας με στόχο να καλλιεργήσουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία των παιδιών. 


Χρήση 
Απλώς πιέστε ελαφρά τα προϊόντα Magic Nuudles σ’ ένα υγρό σφουγγάρι ή χαρτοπετσέτα για να δημιουργήσουν τη δική τους κόλλα. Στη συνέχεια, ενώστε τα υγρά κομμάτια μεταξύ τους ή πάνω σε χαρτί, γυαλί, καθρέφτη, πανί, ξύλο κτλ. και χαρείτε τις κατασκευές μαζί με τα παιδιά!!

Για περισσότερες λεπτομέρειες και για την αγορά του παιχνιδιού μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.minx.gr/index.asp



Μαρία Γκουγκούμη - Ψυχολόγος/ Ειδική Παιδαγωγός
Αργυρώ Καραμπά - Θεραπεύτρια Λόγου & Ομιλίας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου